Anou

Na mijn middelbare studies heb ik de 5 jaar durende voltijdse opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) te Gent aangevat. In 2007 studeerde ik er af en behaalde hierdoor het diploma D.O. (Diplomated Osteopath).

In 2007-2008 volgde ik de deeltijdse opleiding osteopathie aan het College Sutherland te Wiesbaden (G.C.O.M. = German College of Osteopathic Medecine). Dit bijkomend jaar maakte het mogelijk om de kennis en de werkwijze van een tweede grote strekking binnen de osteopathiescholen tot mij te nemen. Tijdens deze periode richtte ik ook mijn praktijk te Waregem op.


Ingevolge de steeds groter wordende vraag naar behadelingen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen, volgde ik hierna nog een 2 jaar durende deeltijdse opleiding “osteopathie bij kinderen” te Hoeven (Nederland). Tijdens deze opleiding werkte ik gedurende meer dan een jaar in de befaamde en gespecialiseerde osteopathiepraktijk “Still Point” te Kapelle (Nederland) en liep ik verschillende stages, waaronder bijvoorbeeld in Engeland.


In 2012 startte ik een extra opleiding voor het behalen van het diploma “Master in Osteopathy” aan FHG te Innsbruck (Oostenrijk) en gelijktijdig volg ik ook een 3 jaar durende opleiding acupunctuur in Vives te Brugge. Deze extra kennis maakt het mogelijk om de klachten van een patiënt vanuit verschillende inzichten te benaderen en zo een extra dimensie aan mijn behandelingen toe te voegen.


Verder volg ik op regelmatige basis bijscholingen en schrijf ik verslagen van postgraduaat opleidingen aan het Panta Rhei Instituut.

Silke
Meulestedekaai 38
9000 Gent
0486/87.45.89
silke@osteopaatgent.be
www.osteopaatgent.be
Silke
Heestertstraat 141
8582 Outrijve-Avelgem
0474/83.86.88
groepspraktijk@osteopaat-avelgem.be
www.osteopaat-avelgem.be